Online trudnički tečaj Miran porod dobiva e-radionice

25.06.2021 / Mamatataja

Sve aspekte poroda primalja Slobodka predstavit će sad uživo na Zoom druženjima, osnažujući trudnice i pripremajući ih na uvjete koji će ih dočekati u rađaonici

Online video trudnički tečaj Miran porod, koji na web platformi Abilissima.com vodi primalja Slobodka Arsova Čuturilo, postaje interaktivan.

Uz postojeće video lekcije, tečaj se proširuje online radionicama Slobodke Arsove, prvostupnice primaljstva koja cijeli svoj životni vijek radi kao primalja u rađaonici. Sjajna prilika da trudnice pitaju i dobiju odgovore na sva pitanja o trudnoći i njihovim trenutačnim stanjima.

Sve aspekte poroda primalja Slobodka predstavit će sad uživo na Zoom druženjima, osnažujući trudnice da svjesno i aktivno prolaze kroz trudove te ih pripremajući ina uvjete koji će ih dočekati u rađaonici.

– Porod je veliki strah, a putem e-radionica još i više ćemo pomoći trudnicama da taj strah odmaknu sa strane. Nije se moguće potpuno osloboditi straha, a to ne bi bilo ni dobro jer nas strah u jednoj mjeri i čuva. Na e-radionicama naučit ćete kako strahom upravljati, posebno dolaskom u rađaonicu, čime se strah kod trudnica obično povećava. Naučit ćete umiriti se i koncentrirati na sebe i bebu, bez obzira na bolničke uvjete koji vas okružuju, rekla je primalja koja trudnice porađa već 30 godina.

 

Primalja Slobodka Arsova Čuturilo u jednoj od video lekcija

Online susreti putem Zoom platforme održavat će se zasad dva puta mjesečno, a mogu im pristupiti sve nove polaznice, ali i one koje su već kupile trudnički tečaj Miran porod na platformi Abilissima.com, te u njima sudjelovati cijelo vrijeme dok im tečaj traje, dakle do samog poroda.

Tečaj Miran porod namijenjen je posebno onima trudnicama koje su spremne aktivno sudjelovati u svom porodu, oslanjajući se na sebe i svoje tijelo  te koje su spremne učiti kako se to čini u bolničkim uvjetima. ‘Porod ne vodi ni ginekolog, ni primalja. Vodite ga vi i vaša beba’, voli reći trudnicama primalja Slobodka, koja je porodila na stotine žena.

Video tečaj na Abilissimi sastoji se od 19 snimljenih video lekcija u ukupnom trajanju od dva i pol sata, kojima trudnice mogu pristupiti kadgod žele te ih prolaziti ritmom i redom kojim žele. Pristup tečaju traje godinu dana od kupnje.

Više o tečaju možete saznati na poveznici Miran porod.