Abilissima – platforma s online tečajevima za trudnice i mame koje žele više za sebe i svoje dijete

27.09.2020 / Mamatataja

Kao novost na hrvatskom tržištu, Abilissima.com nudi visoko-kvalitetne online video tečajeve, koje vode vrsni stručnjaci i gledaju se na zahtjev

Abilissima je nova platforma za učenje putem online tečajeva pripreme za porod i roditeljstva. Tečajeve vode stručnjaci s ogromnim iskustvom u svom području djelovanja.

Online video poduka i ugodno iskustvo gledanja

Kao potpuna novost na hrvatskom online tržištu, Abilissima.com nudi visoko-kvalitetne online tečajeve snimljene u obliku videa koji se gledaju na zahtjev. Kvaliteta tečajeva ogleda se u visokokvalitetnom sadržaju, iscrpnoj i stručnoj prezentaciji te kvalitetnoj video produkciji.

Pored toga što podučavaju, tečajevi korisnicima pružaju zadovoljstvo i ugodno iskustvo gledanja i proučavanja video sadržaja pa tako iza svake video radionice stoji pravi mali tim ljudi, koji ju je kreirao i stvarao.

 

Do pozitivnog iskustva rađanja kroz online tečaj ‘Miran porod’

Tečajeve vode vrsni stručnjaci

Abilissima je na svom početku i u ovom trenutku omogućuje online tečajeve pripreme za porod te tečaj o Baby handlingu.

Dvoipolsatni online tečaj Miran porod, dugogodišnje primalje Slobodke Arsove Čuturilo, otkriva sve aspekte čarobne, ali i surove strane poroda. Ženu potiče da u porodu preuzme aktivnu ulogu te da iz njega izađe zadovoljna i osnažena, a ne ranjena i povrijeđena.

Tu je i tečaj Kretanje i položaji za lakši porod, koji se može kupiti samostalno ili kao dio ‘paketa’ Miran porod.

Tečaj o Baby handlingu vodi vrsna fizioterapeutkinja Klaudija Križman. Tečaj na vrlo iscrpan i cjelovit način, korak po korak, roditeljima pokazuje kako postupati s bebom u svakodnevnim aktivnostima od samog rođenja.

Na Abilissimi postoje i besplatni video sadržaji. Tako se u videima Pričamo o Baby handlingu, prvi dio te Pričamo o Baby handlingu, drugi dio objašnjava zašto je Baby handling važan za baš svako dijete, za njegov pravilan motorički, ali i emocionalni i misao razvoj.

Učenje iz udobnosti vlastitog doma

Na Abilissimi korisnici prate video-poduku i uče iz udobnosti svoga doma, prilagođavajući se isključivo svom vremenu. Tečajevi se mogu gledati u bilo koje vrijeme i koliko god puta se želi, u određenom vremenskom razdoblju, zasad u razdoblju od godinu dana od kupnje.

Abilissima se nešto snažnije obraća ženama, ali dobrodošlicu upućuje i svim tatama. Cilj je svaku ženu, koja to želi, ohrabriti da se razvija i ostvaruje kao abilissima – vrlo sposobna žena.

Sjajno iskustvo boravka na Abilissimi i njezin grafički dizajn kreirali su u Parabureauu.

Videoprodukciju online tečajeva potpisuju Medvid Produkcija te Ida Skoko i Dokumentarist Plus 

Online tečajave je moguće kupiti putem kartičnog plaćanja, a omogućeno je i izravno bankovno plaćanje.