Art Dance u INK-u: Najbolje plesne koreografije za kraj sezone

23.06.2016 / Mamatataja

Završna ljetna plesna produkcija na daskama INK-a, u petak, 24. lipnja, u 20 sati

Završna plesna produkcija kojom Art Dance zaokružuje ovogodišnju plesnu sezonu održat će se u petak, 24. lipnja, u Istarskom narodnom kazalištu, s počekom u 20 sati.

Ovaj pulski plesni studio, koji okuplja plesače, djecu i odrasle u dobi od 3 do 60 godina, predstavit će se najboljim plesnim koreografijama uvježbavanim tijekom godine. Bit će tu 25 plesnih koreografija različitog sadržaja na temu filma, opere, musicla i crtanog filma. Među njima su i one izvedene na međunarodnom natjecanju u Srbiji te na svjetskom prvenstvu u Italiji, kojima su plesači Art Dancea osvojili brojne nagrade, plasiravši se od 1. do 7. mjesta.

Art dance 55

Voditeljice i koreografkinje su Kati Samuele Radolović, Tatjana Samuele Ban, Dunja Pekišić i Nina Merklin. Glazbu i video projekciju izradio je i izmiksao Edi Gojak. Kostimografiju većim dijelom potpisuju Vesna Šuput i Neven Mihić.

Već tradicionalni gosti večeri bit će plesači Plesne radionice Ilijane Lončar iz Požege, s kojima Art Dance održava dugogodišnju suradnju još od 2006. godine. Oni će nastupiti s tri koreografije Ilijane Lončar.

– Pozivamo vas sve u INK-a. Dođite i razveselite nas svojim pljeskom! – poručuju iz Art Dancea.