Art Dance upisuje male i velike plesače u novu plesnu sezonu

17.09.2015 / Promo

U pulskom Art Danceu uči se balet, moderan balet, svi stilovi jazz dancea te suvremeni ples. Treninzi se odvijaju u grupama ovisno o dobi, i to počevši već od tri godine starosti

Plesni studio Art Dance upisuje male i velike plesačice i plesače u novu plesnu 2015./2016. sezonu.

Ovaj pulski plesni studio djeluje već deset godina, a njegova voditeljica i plesna pedagoginja Tatajna Samuele Ban početkom godine obilježila je 20 godina umjetničkog stvaralaštva.

U Art Danceu uči se balet, moderan balet, svi stilovi jazz dancea te suvremeni ples. Treninzi se odvijaju u grupama ovisno o dobi:

– Vrtićka grupa – djeca od 3 do 6 godina.
– Školarci – prvi i drugi razredi, potom treći, četvrti i peti te stariji školarci od šestog do osmog razreda.
– Srednjoškolci i srednjoškolke.

Tu su i grupe za napredne plesačice i plesače, ali i plesna rekreacija za odrasle.

artdance prva tekst

Art Dance već duži niz godina surađuje sa Sabrinom Rinaldi, balerinom i direktoricom talijanskog Ariston Proballeta, koja plesače i plesačice pulskog studija podučava klasičan i moderni balet.

– U Art Danceu nam je vrlo važno da mladi plesači steknu dobru tehničku bazu te da se razvijaju kroz različite tehnike plesa. Posebnu pažnju pridajemo tjelesnoj pripremi, ali i pedagoškom pristupu u radu s djecom te kvalitetnom odnosu među članovima, rekla je trenerica Tatjana Samuele Ban.

Plesom se, pak, gradi svijest o svom tijelu, podiže se samopouzdanje, oslobađa se napetosti i puni se optimizmom. To su prema riječima voditeljice Art Dancea samo neki od razloga zašto je dobro baviti se plesom već od rane dobi.

Art Dance je član IDF-a (International dance federation) te sudjeluje na europskim i svjetskim prvenstvima ove federacije.

Treninzi se odvijaju u Domu braće Ribar u poslijepodnevnim satima, a plesače i plesačice, pored Tatjane Samuele Ban, treniraju i Kati Samuele Radolović, Dunja Pekišić te Nina Merklin.

art dence xxx

Info Art Dance

Upisi u Domu braće Ribar
Svakog radnog dana od 18 do 20 sati
M 098 712 360
Popust na članarinu za dodatnog člana obitelji