Dani različitosti u Puli – sudjelujete online

16.03.2022 / Mamatataja

Zajednički program ovogodišnjih Dana različitosti bit će održan online u ponedjeljak, 21. ožujka od 17.30 na platformi Zoom

Sve je veći broj djece s teškoćama pa s time i sama potreba za povećanjem svijesti o djeci s teškoćama u ustanovama ranog i predškolskog odgoja. Sa željom da se toj temi istakne važnost koju i zaslužuje, Dječji vrtić Pula, Dječji vrtić “Mali svijet” i Gradska knjižnica i čitaonica Pula zajedno i ove godine organiziraju Dane različitosti.

Dani različitosti objedinjuju neke od bitnih datuma na ovu temu, kao što su Svjetski dan osoba s Downovim sindromom (21. ožujka), Dan darovite djece (21. ožujka) te Svjetski dan svjesnosti o autizmu (2. travnja).

Zajednički program ovogodišnjih Dana različitosti bit će održan online u ponedjeljak, 21. ožujka, od 17.30 sati, na platformi Zoom.

Za sudjelovanje možete se prijaviti do 17. ožujka koristeći online obrazac na poveznici.

Program

Dječji vrtić Pula: Naša priča iz vrtića

Predstavljaju: Gordana Pajca Grbin, mag.rehab.educ., Kristina Bucci Ivis, odgojiteljica, i Mariza Kovačević, prof. pedagogije.

Dječji vrtić „Mali svijet” Pula: Zajedno s razlikama

Predstavljaju: Sanja Čagalj Huber, mag.rehab.educ., Irena Brajković, mag.psych., Sandra Mecanović, odgojiteljica, i Mateja Hrestak, odgojiteljica.

Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda: Grad Pula priča u slikama

Predstavljaju: Ines Delzotto, mag.rehab.educ., Alba Čop, mag.rehab.educ., i Marija Sertić Nađ, mag.rehab.educ.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula: Izbor knjižnične građe i mrežnih izvora

Predstavlja: Iva Turina, dipl. bibl.