Danse – plesne poduke za princeze i plesačice

04.09.2015 / Promo

Plesne poduke za djevojčice u Puli – školu za princeze, balet i ritmiku – vodi stručna voditeljica Eleonora Majcen, plesna pedagoginja koja je pohađala zagrebačku Školu za balet i ritmiku te se obrazovala za rad s djecom

Danse, obrt za poduku plesa u Puli, u 2015. godini, organizira upise u plesne radionice. Radionice su namijenjene djeci od dvije i pol godine nadalje. Grupe su formirane prema dobi, sposobnostima i željama djeteta.

Rad je organiziran u malim skupinama, od 5 do 10 djece, zbog što veće kvalitete rada.

Plesne poduke vodi stručna voditeljica Eleonora Majcen koja je pohađala zagrebačku Školu za balet i ritmiku te se obrazovala za rad s djecom, a plesne radionice vodi već 11 godina.

DSC_7102

Od programa tu su:
– Baletna igraonica za najmlađe
– Plesna rekreacija za mame i djecu
– Ritmika
– Škola za princeze (kombinacija baleta, ritmike i povijesnog plesa te bajke o princezama)
– Jazz dance i show dance plesne tehnike i koreografije uz treninge ritmike i baleta kao osnove plesa za starije školarce

Najnovije u ponudi:
– Stvaranje dječjih predstava. Radionice uz satove plesa vodi prof. Sanja Pavleković, dramska pedagoginja.

Eleonora Majcen ističe da je ples koristan oblik rekreacije za djecu zbog usavršavanja motričkih vještina, kao što su koordinacija, snaga i ravnoteža. Vježbe koje izvodimo, veli ona, korisne su za ispravljanje ravnih stopala te za ispravno držanje.

– Djeca se nakon višesatnog sjedenja u školskim klupama rekreiraju, ali i zabavljaju, a kroz nastupe rade i na svom samopouzdanju, napominje ova plesna pedagoginja.

Poduke plesa Danse održavaju se u Krležinoj 37, na Verudi, gdje postoji mogućnost parkiranja vozila te šetnje šetnicom Lungomare, ili pak odlaska u obližnje kafiće i restorane, sve dok je vaše dijete na satovima plesa. Radujemo se vašem dolasku, poručila je voditeljica Eleonora Majcen.

DSC_7109

Info Danse

Radionice se održavaju ujutro i poslijepodne.
Upisi na 091 602 50 70
Krležina 37, Veruda, Pula