Avantura u Poreču: Razveselite klince ronjenjem pod punom ronilačkom opremom

23.11.2018 / Mamatataja

Zaroni za sve koji žele upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja predviđeni su tijekom subote i nedjelje od 10 do 19 sati u dvorani Žatika

Ukoliko se ovog vikenda, od 23. do 25. studenoga, nađete u Istri svakako navratite do Poreča i međunarodnog ribarskog sajma Crofish te razveselite klince besplatnom avanturom ronjenja u 10-metarskom bazenu, pod punom ronilačkom opremom i u pratnji instruktora ronjenja.

Na sajmu u porečkoj dvorani Žatika i ove godine gostuje poznati hrvatski ronilačko-edukativan projekt Pogled u plavo, koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju i ekologiju te posebno radi na uključivanju mladih. Tu je i podvodna izložba fotografija podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Zaroni za sve koji žele upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja predviđeni su tijekom subote i nedjelje od 10 do 19 sati, a vodit će ih instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama, koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Projekt se provodi u organizaciji Udruženja obrtnika Poreč i Agencije Promocija ronjenja te pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH.

 Zaroni uz vodstvo instruktora ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama