Rodina Mala škola dojenja za trudnice i njihove partnere

17.09.2022 / V. K.

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju.

U utorak, 20. rujna, s početkom u 17 sati, na platformi Zoom, udruga Roditelji u akciji – Roda održat će online radionicu Mala škola dojenja kojom se trudnica pripremaju za dojenje, javljaju iz Roda.

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju. Rode na radionicu pozivaju sve zainteresirane trudnice i njihovi partneri iz cijele Hrvatske pa i šire.

– U ugodnom druženju s Rodinim educiranim savjetnicama za dojenje, trudnice i njihovi partneri dobit će osnovne informacije o dojenju i odgovore na pitanja. Mala škola dojenja mjesto je gdje se razbijaju se mitovi i strahovi te se stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju, veli Ivana Zanze, izvršna direktorica Roditelji u akciji – Roda

Zanze ističe da ističe buduće majke na taj način upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ako se susretnu s problemima.

– Žene koje odslušaju Rodinu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju, zaključuje Zanze.

Predviđeno trajanje Male škole dojenja je do 20 sati, a prijave su moguće najkasnije do utorka, 20. rujna, do 10 sati na poveznici: Mala škola dojenja