I ove godine festival za mlade pjevačke talente ‘3, 2, 1…Pjevaj!’

18.10.2016 / Mamatataja

U tijeku su prijave za audiciju i traju do 31. listopada. Finale će se održati 18. studenoga (petak) u 20 sati, u vodnjanskom Domu mladih

Drugu sezonu za redom u Vodnjanu će se održati ‘3,2,1… Pjevaj!’-  festival mladih pjevačkih talenata u organizaciji Grada Vodnjana i vodnjanskog Pučkog otvorenog učilišta. U tijeku su prijave za audiciju i traju do 31. listopada. Finale će se održati 18. studenoga (petak) u 20 sati, u vodnjanskom Domu mladih.

Nakon prošlogodišnjeg veoma uspješnog prvijenca, u kojem su sudjelovala djeca brojnih osnovnih i srednjih škola sa područja cijele Istarske županije, u Vodnjanu i ove godine pozivaju sve one koji vole pjevati i zabavljati se pod svjetlima pozornice da se prijave i dožive iskustvo za pamćenje, koje bi možda moglo otvoriti i neka nova vrata u glazbene vode.

Priliku za to svakako je iskoristio prošlogodišnji sveukupni pobjednik festivala, mladi i iznimno talentirani Gianluca Prelogar iz Savudrije, koji je snimio pjesmu i spot za pjesmu „Tarantella bumbara“, autora Vedrana Šilipetra.

I ove godine sve talentirane pjevače očekuju brojne nagrade i zajednički izlet kao prilika da se finalisti festivala međusobno još bolje upoznaju, steknu nova prijateljstva i odlično se zabave!

U Gradu Vodnjanu ističu da se prijaviti mogu svi učenici i učenice svih razreda bilo koje osnovne i srednje škole. Važno je istaknuti da svako prijavljeno dijete nužno mora dobiti pisanu suglasnost svojih roditelja za sudjelovanje. Prijavni obrazac i suglasnost, kao i upute i kriterije za sudjelovanje na festivalu potrebno je preuzeti sa web stranica Grada Vodnjana www.vodnjan.hr (rubrika manifestacije). Ispunjen prijavni obrazac šalje se na e-mail 321pjevaj.canta@gmail.com.

Pored dobrog glasa te ispunjenu i potpisanu suglasnost roditelja i popunjen prijavni obrazac, kandidati na audiciju moraju ponijeti i matricu pjesme na cd-u ili usb-u s kojom će se predstaviti.

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1, i to 4. studenoga (petak) u 17 sati za sve osnovnoškolce te dan kasnije, 5. listopada, (subota) u 10 sati za srednjoškolce. Stručni žiri ocjenjivat će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma.

Za finalnu večer predviđen je prigodan zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!

Za realizaciju festivala brine se Koordinacijski odbor, a stručne i administrativne poslove obavljat će Upravni odjel za društvene djelatnosti i opću upravu Grada Vodnjana (kontakt Nika Čadro, tel. 052/535-961, nika.cadro@vodnjan.hr ).