‘Kraljevna na zrnu graška’ u Teatru Naranča – vodimo vas na predstavu

03.02.2017 / Mamatataja

U suradnji s ‘Narančom’ darujemo vam 2 puta po dvije ulaznice

Gradsko kazalište Požega gostuje s predstavom ‘Kraljevna na zrnu graška’ u pulskom Teatru Naranča, u subotu, 4. veljače, u 18 sati. U suradnji s ‘Narančom’ darujemo vam 2 puta po dvije ulaznice pa vas pozivamo da nam se tijekom današnjeg dana javite na mail info@mamatataja.hr (kliknite i ostavite podatke), one najsretnije očekuju ulaznice.

A evo i kako teče radnja Kraljevne na zrnu graška…

‘Bilo jednom jedno kraljevstvo. U njemu je živio ne baš sretan kraljević Bruno izoliran od vanjskoga svijeta. Pod budnim okom majke koja ga silno želi oženiti, on se odlučuje na hrabar potez – pobjeći iz kraljevstva i pronaći pravu ljubav.
U tom bijegu prati ga vjerni sluga Alfons. Na svom putovanju susreće brojne prolaznike koji ga usmjeravaju dalje. Koga će sve sresti i sa čime će se suočiti? Postoji li prava ljubav? Može li ljubav biti i nesretna te dolazi li uistinu onda kada je najmanje očekuješ? Odgovore potražite uz junake priče ‘Kraljevna na zrnu graška’.

Glume: Andrej Soldo kao kraljević Bruno, a tu su još i Ružica Maurus, Dario Hak, Ankica Ivanković. Tekst i režiju potpisuje Marijana Matoković, a scenografiju Marija Matijanić. Kostimografija: studentice Umjetnička akademija u Osijeku, Suzana Šambar i Matija Dijanović. Glazba i songovi: Tin Tonković.

Objava dobitnika ulaznica

Dva puta po dvije ulaznice za predstavu Kraljevna na zrnu graška dobile su Tatjana Korman i Mojca Tavčar-Benčić. Čestitke Tatjani i Mojci, a svima ostalima zahvaljujemo što ste sudjelovali te vas pozivamo da sreću iskušate idućeg puta. 🙂