Noć kazališta: Predstava Generacija XYZ u Teatru Naranča

19.11.2022 / Mamatataja

Predstava spaja različite izvedbene umjetnosti – glumu, fizički teatar, ples, parkour te akrobacije i time je jedinstvena predstava za sve uzraste

U povodu Noći kazališta, pulski Teatar Naranča ugostit će u nedjelju, 20. studenoga, Teatar Cirkus Punkt s predstavom Generacija XYZ. Predstava počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan, uz prethodnu rezervaciju.

Generacija XYZ bavi se temom generacija. Predstava spaja različite izvedbene umjetnosti – glumu, fizički teatar, ples, parkour te akrobacije i time je jedinstvena predstava za sve uzraste, navodi se u priopćenju.

Kroz predstavu pratimo tri mlade djevojke iz različitih generacija – 80-ih, 90-ih i 2000-tih. Njihove brige i nesigurnosti nekad su različite, a nekad iste. Svaka od tih generacija ima svoje specifičnosti – glazbene žanrove, modne trendove, tehnološke inovacije i specifične probleme, no imaju i puno toga zajedničkog. Svaka generacija bori se s nekom vrstom egzistencijalne krize, životnim izborima i izazovima. Svaka prethodna generacija može i treba biti podrška onoj koja slijedi, navodi se uz predstavu.

U ulogama se pojavljuju Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Marijana Matoković te Katarina Arbanas. Predstavu potpisuju Marijana Matoković, Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Tihana Strmečki i Nina Horvat.

Teatar Cirkus Punkt je umjetnička organizacija koja objedinjuje kazalište i suvremeni cirkus, a zajedno su ga pokrenule Lidija Kraljić i Marijana Matoković, akademske glumice i lutkarice.

Rezervacije na 095 52 22 505 ili na e-mail teatar.naranca@gmail.com.