Obiđite ‘Čarobni vrt’ pulskog Artića

05.06.2017 / Mamatataja

Završna izložba radova pulskog Artića pod nazivom “Čarobni vrt” u pulskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici najavljena je za utorak, 6. lipnja, u 18 sati

Djeca iz likovno kreativne radionice Artić i njihova voditeljica i osnivačica Artića, prof. Sanja Simeunović Bajec, pripremaju u utorak, 6. lipnja, svoju završnu izložbu “Čarobni vrt”, u pulskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici, s početkom u 18 sati.

Riječ je o tematskoj izložbi na kojoj će polaznici Artića predstaviti svoje najbolje i najzanimljivije radove koji su nastajali tijekom ove školske godine.

– Cilj radionice je njegovati likovnost kod nadarene djece od ranog uzrasta pa kroz cijelo osnovnoškolsko školovanje. Na radionicama učimo sve crtačke, slikarske i grafičke tehnike te ih međusobno povezujemo. Na taj način oplemenjujemo i obogaćujemo osjećaj za dobru estetiku i vrijedan likovni rad, ističe prof. Sanja Simeunović Bajec.

Projekt Artića “Čitajmo i stvarajmo zajedno”, koji se već šestu godinu realizira u Gradskoj knjižnici, na dječjem odjelu, i ove godine je rezultirao uspješnim radionicama i s nekoliko manjih tematskih izložbi.

Iz Artića sve pozivaju da obiđu njihov Čarobni vrh. Na otvaranju se najavljuju i gosti iznenađenja. 🙂