Počeli upisi za predškolarce u Prvi sport

01.09.2015 / Promo

Prvi sport je sportski program namijenjen djeci predškolskog uzrasta od 4 do 6 godina, a vodi ga kineziolog Marko Čakan, dodatno educiran za rad s predškolarcima. Upisi na 098 915 27 27

Iz pulske sportske igraonice Prvi sport pozivaju roditelje i buduće sportaše na upise u novu 2015./2016. sportsku sezonu za najmlađe.

Prvi sport je sportski program namijenjen djeci predškolskog uzrasta od 4 do 6 godina. Program provodi kineziolog Marko Čakan, dodatno educiran za rad s predškolarcima. U Prvom sportu sve igre i aktivnosti posebno su osmišljene i prilagođene uzrastu.

Treninzi se provode dva puta tjedno, na pulskom gradskom stadionu Aldo Drosina, u Sport studiju Tadić.

marko 2

– Naš zadatak je da djecu upoznamo sa sportskim aktivnostima i potičemo ih na aktivno provođenje slobodnog vremena, veli Marko Čakan te dodaje da dječje tjelesne aktivnosti trebaju biti raznovrsne.

– Na treninzima u Prvom sportu upoznajemo osnove nogometa, rukometa, odbojke, košarke, atletike, gimnastike, hokeja, tenisa, badmintona, kuglanja. Napravit ćemo i prve korake na rolama, a sve to uz puno zabave i u ugodnoj atmosferi, napominje trener Marko.

On ističe da je za djecu predškolske dobi izuzetno važno da se bave sportom, ali ne i samo jednim sportom.

– U prvom susretu sa sportom djeca bi trebala savladati što više različitih osnovnih motoričkih aktivnosti poput puzanja, provlačenja, prelaženja, spuštanja, penjanja, guranja, povlačenja, itd. Tek kasnije, u školskoj dobi, dijete treba usmjeriti u pojedini sport, rekao je voditelj Prvog sporta Marko Čakan.

marko 3

Info Prvi sport

Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 17 do 17.45 sati.
Upisi na 098 915 27 27
Gradski stadion Aldo Drosina, Sport studio Tadić, Pula
Postoji mogućnost otvaranja novih termina.