Predavanje o emocijama u trudnoći u povodu Tjedna psihologije

21.02.2018 / Mamatataja

O emocijama u trudnoći govorit će Sara Reljica Kostić, psihologinja i geštalt psihoterapeutkinja, a gošća će biti Slobodka Arsova, prvostupnica primaljstva  

U povodu 11. tjedna psihologije u Hrvatskoj, u pulskoj gradskoj knjižnici, u petak, 23. veljače, s početkom u 18.30 sati, o emocijama u trudnoći govorit će Sara Reljica Kostić, psihologinja i geštalt psihoterapeutkinja.

– Što trudnoću čini tako emocionalnom?, Zašto mijenjamo raspoloženja?, Osjeća li svaka trudnica strah?, Kako se s time nositi?, Osjećaju li bebe mamino raspoloženje?, Trebamo li se kontrolirati? – samo su neka od pitanja na koje trudnice traže odgovor.

Prema riječima psihologinje Sare Reljica Kostić, gošća predavanja bit će Slobodka Arsova, prvostupnica primaljstva iz pulske udruge Primalja i obitelj. Ona će predstaviti ovu udrugu koja okuplja profesionalne primalje i svojim je radom s trudnicama u svega nekoliko mjeseci od svog osnutka uspjela polučiti veliku pažnju i interes.

Predavanje, organizirano u suradnji s Društvom psihologa Istre, namijenjeno je trudnicama, ali i svima zainteresiranima za ovu temu.