Premijera predstave ‘Alisa u zemlji čudesa’ Umjetničke škole Poreč

31.03.2017 / Mamatataja

Premijera predstave ‘Alisa u zemlji čudesa’ održat će se u nedjelju, 2. travnja, u 19 sati, u kazališnoj dvorani porečkog Pučkog otvorenog učilišta. Ulaz je slobodan

Premijera predstave Alisa u zemlji čudesa,  Umjetničke škole Poreč, u režiji i koreografiji Andreje Široki, održat će se u nedjelju, 2. travnja, u 19 sati, u Poreču, u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Plesno dramska predstava Alisa u zemlji čudesa, kako stoji u priopćenju porečke Umjetničke škole, inspirirana je poznatom pričom Lewisa Carolla. Radnja prati poznatu priču i doživljaje djevojčice Alise, koja padom niz zečju rupu ulazi u magični svijet gdje susreće čudnovate likove koji je zabavljaju ili pak zbunjuju svojom neobičnošću. Ispred mnogih ludih i šaljivih prizora i postupaka skrivaju se istine o životu koje nas potiču na razmišljanje. Ova fantastična priča ima nebrojene mogućnosti i poručuje nam da naš svijet mašte nema granica.

Izvođači su učenici Umjetničke škole:  Antea Hočevar – Alisa, Judita Tripar – Bijeli zec, Stefany Dragosavac – Šeširđija, Petra Tintor – Mačka, Demetra Grozdanić – Gusjenica, Maya Dal Din – Puh, Kiara Janko – Ptica Dodo, Hana Albaneže – Crvena kraljica i Hana Čekić – Bijela kraljica

Za glazbu u predstavi zaslužan je Haris Brković, a za video Majda Đanić Bogojević. Kostime su osmislile i izradile Andreja Široki i Višnja Cvek, a fotografije i dizajn plakata potpisuje Sebastijan Vojvoda.

Ulaz na predstavu je slobodan.