Proljeće u Šijanskoj šumi i ove nedjelje

26.04.2015 / Mamatataja

Aktivnosti za djecu započinju u 17 sati malom olimpijadom u organizaciji Kockica. Djeca od tri do šest godina moći će se natjecati u trčanju na 60 metara, malom maratonu, skoku u dalj te u bacanju vorteks raketa

Manifestacija Proljeće u Šijanskoj šumi u organizaciji Saveza sportova Grada Pule nastavlja se i ove nedjelje. Bogat program za velike i male organiziran je i za ovo nedjeljno poslijepodne i više je nego dobar poticaj da svoje malene povedemo na svjež šumski zrak.

Program za djecu, prema riječima koordinatora Marka Čakana, započinje u 17 sati sportskim igrama, tj. malom olimpijadom u organizaciji Kockica. Djeca od tri do šest godina moći će se natjecati u četiri discipline: u trčanju na 60 metara, malom maratonu, skoku u dalj te u bacanju vorteks raketa.

Društvo naša djeca, tj. njihove najmlađe plesačice iz Plesaoničice zaplesat će ovoga puta na otvorenom, također u 17 sati.

Djeci će svakako zanimljivo biti pogledati, a tko želi i jahati, konje Konjičkog kluba Manjadvorci, koji će se u Šijanksoj šumi zadržati od 16 do 19 sati.

Za odrasle, od 16 do 17 sati, Get a life održat će zumba fitness, a Krav Mag će u 17 sati prezentirati vještinu samooobrane. Bit će tu i Spartana s vježbama s girjama.

U 18 sati plesne vještine prezentirat će Infinity.