Pulske mažoretkinje pozivaju na upise djevojčice i djevojke

18.09.2015 / Promo

Upisi u Pulske mažoretkinje održat će u Rojcu, u prostorima Pulskih mažoretkinja, 19. rujna, u subotu, u 11 sati i 24. rujna, u četvrtak, u 18 sati

S početkom nove 2015./2016. školske godine Pulske mažoretkinje primaju nove članice i pozivaju sve djevojčice i djevojke od 5 do 20 godina da im se pridruže.

Upisi u Pulske mažoretkinje odvijat će se u MMC-u Karlo Rojc, u prostoriji Pulskih mažoretkinja, na prvom katu, u sljedećim terminima:
– 19. 09. (subota) u 11 sati
– 24. 09. (četvrtak) u 18 sati

pulske maž 1

– Kroz rad u Pulskim mažoretkinjama, pored učenja plesnih tehnika i posebne tehnike rada s mažoret štapom (twirling), djeca kroz zabavu i ples razvijaju motoričke i socijalne vještine te osjećaj za ritam. Također, kroz javne nastupe djeca se oslobađaju straha te razvijaju samopouzadanje i osjećaj pripadnosti grupi, naglasila je voditeljica i tenerica Jelena Raguž.

Treninzi se provode u grupama organiziranim po dobnom uzrastu i predznanju, a vode ih licencirani treneri Hrvatskog mažoret saveza.

Pulske mažoretkinje jedan su od najboljih i najvećih hrvatskih mažoret timova. Broje oko 200 članica koje se redovito s regionalnih, državnih i europskih prvenstava vraćaju s odličjima. Osim što sudjeluju na natjecanjima, Pulske mažoretkinje česte su sudionice festivala izvan Hrvatske. Tako su samo u prethodnoj godini posjetile Luksemburg, Francusku, Španjolsku i Rumunjsku, a njihove nastupe, uživo ili preko tv-a, vidjelo je preko 7 milijuna gledatelja.

pulske mažor 4