Pulske primalje nastavljaju s radionicama o trudnoći i porodu

11.04.2018 / Mamatataja

Ciklus sadrži radionice o doživljaju trudnoće i majčinstva, potom o iskustvu poroda, zatim majčinstvu kao novoj ulozi, novom ja (održava se 16. travnja) te na koncu radionicu o dojenju (19. travnja)

Pulska udruga Primalja i obitelj, koja okuplja profesionalne primalje rodilišta Opće bolnice Pula, i ovaj mjesec nastavlja s ciklusom radionica o trudnoći, porodu i majčinstvu.

Ciklus sadrži radionice o doživljaju trudnoće i majčinstva, potom o iskustvu poroda, zatim majčinstvu kao novoj ulozi, svom novom ja (održava se 16. travnja) te na koncu radionicu o dojenju (19. travnja).

U udruzi napominju da godišnja članarina iznosi 200 kuna te da trudnice i njihovi partneri pojedine radionice mogu pohađati i više puta, ako to žele.

Radionice se odvijaju u prostoru Tehnološkog inkubatora, na drugom katu, iznad Medicinske škole. Zainteresirane žene se mogu prijaviti na mail adresu info@primaljaiobitelj.com, putem Facebook stranice Primalja i Obitelj, ili sms porukom na broj mobitela 095/8906487 te 092/3596632.

Iz udruge najavljuju simpozij “Praktična primjena 3D ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji”, koji će se održati u Medulinu, u petak, 13. travnja. Tom prigodom pozivaju zainteresirane trudnice između 20. i 30. tjedna trudnoće da im se jave ukoliko žele 3D pogled na svoju bebicu, ako na koncu bude i slobodnih mjesta.