Radionice baby fitnessa u Puli i Pazinu

30.10.2016 / Mamatataja

Program se sastoji od 4 radionice koje se održavaju u poslijepodnevnim satima, i to u Puli u Dnevnom centru za rehabilitaciju na Verudi te u Pazinu u Dječjem vrtiću Olga Ban

U Puli i Pazinu u studenom kreće ciklus besplatnih radionica ‘Baby fitness za bebe, mame i tate’, najavljuju iz Obiteljskog centra (pri Centru za socijalnu skrb Pazin).

Program se sastoji od 4 radionice koje se održavaju u poslijepodnevnim satima, i to u Puli, u Dnevnom centru za rehabilitaciju na Verudi, P. Budicina 23, te u Pazinu – u Dječjem vrtiću Olga Ban, Prolaz Otokara Keršovanija 1.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se, a broj roditelja koji mogu sudjelovati je ograničen.

Baby fitness je certificirani UNICEF-ov program za roditelje i djecu do prve godine života. Cilj programa je poticanje rane privrženosti između djeteta i roditelja, uz pomoć razvojne gimnastike i masaže, te psihosocijalne i zdravstvene podrške.

Kroz vježbe i predavanja interdisciplinarnog tima (pedijatra, fizioterapeuta, psihologa i logopeda) mame, tate i bebe uče kako međusobno još bolje komunicirati – ne samo glasom, već dodirom i pokretom, kako bolje zadovoljiti bebine potrebe te kako bolje brinuti o bebinom zdravlju.

Za radionice u Puli prijaviti se možete u Obiteljskom centru na tel. 391 425, a za radionice u Pazinu u Dječjem vrtiću Olga Ban na tel. 622 519.