Teatar Naranča sezonu započinje premijerom Aladdina

16.09.2016 / Mamatataja

Premjera je zakazana za subotu, 17. rujna, u bivšem Pionirskom domu, u 20 sati.

Pulski Teatar Naranča započinje novu sezonu premijernom predstavom za djecu – Aladdin. Premjera je zakazana za subotu, 17. rujna, u bivšem Pionirskom domu, u 20 sati. Slijede izvedbe u nedjelju, 18. rujna, u 18 sati, potom 24. rujna (subota) u 18 sati te dan kasnije, u nedjelju, u 11 sati. Predstava traje 55 minuta, a prilagođena je djeci starijoj od tri godine.

– Ovo je predstava koja će Vas sigurno nasmijati, ostaviti bez daha, a možda i navesti da pustite suzu. Zavirite u veličanstveni svijet bliskog istoka i poletite s nama u svijet mašte, najavili su svoj najnoviji kazališni uradak u Naranči.

A priča je to, posjetimo se, o siromašnom dječaku koji je prisiljen krasti da bi preživio. Njegovo su bogatstvo dobro srce i vjera u bolje sutra, koji mu daju snagu u borbi za nemoguću ljubav princeze Zaire… U pustolovini osvajanja princezinog srca i Sultanove naklonosti pomoći će mu njegov vjerni pratioc Habib i novi prijatelji: Duh iz čarobne svjetiljke i Leteći tepih. Šarolika će družina savladati čak i najopasnije prepreke zlog čarobnjaka Yasina.

Adaptaciju ove pustolovne priče, kao i režiju potpisuje Majkl Mikolić, glazbu Branko Radić, scenografiju Breza Žižović i Katja Taljat, kostime Neven Mihić, koreografiju Katja Rabar, tekstove songova Luka Juričić, frizure Andrea Licul, šminku Petra Kodela.

Igraju: Monika Mihajlović, Majkl Mikolić / Ugo Korani, Luka Juričić, Katja Rabar, Lino Brozić, Franjo Tončinić, Gea Gallo / Erik Vido, Ena Bratić, Gea Modrušan, Roberta Stevanović, Martina Gašparović, Šima Kastelc, Luka Rudan, Ivan Roce, Matilda Nikić, Lucija Pajca, Marko Hasanović

U predstavi su još surađivali Marina Štembergar, Studio Partyzan, Zoran Burazerović. Tehničko vodstvo: Anton Modrušan – Toni

Informacije i rezervacije: teatar.naranca@gmail.com, 095 52 22 505