Trnoružica u Teatru Naranča

05.02.2022 / Mamatataja

Sve vremenski klasik prema motivima priče braće Grimm ispričan je na Narančin prepoznatljiv način

U pulskom Teatru Naranča nastavljaju s prikazivanjem predstave za djecu Trnoružica, u subotu i nedjelju, 5. i 6. veljače, s početkom u 18 sati.

Svevremenski klasik prema motivima priče braće Grimm ispričan je na Narančin prepoznatljiv način; uz puno pjesme, plesa i humora. Glumci će stvoriti svijet u kojem prava ljubav vlada i gdje caruje čast, u kojem se slavi sreća i srca su veća, poručuju iz Naranče.

Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16 rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno…

Glume: Petra Vukelić / Marijana Matoković, Irin Šime Rabar, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Matilda Nikić, Masimo Dobrić, Elizabeta Košeto, Gea Gallo, Alessia Vodopia / Ivona Blagajčević. Adaptaciju i režiju potpisuje Majkl Mikolić, glazbu Duo Loose, scenografiju Lena Modrušan, izradu kostima Marina Štembergar, koreografiju Katja Rabar, scenski pokret Maja Đurinović.

Predstava traje 45 minuta, a informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj telefona 095 52 22 505 i  mail teatar.naranca@gmail.com.