Upisi na tečajeve stranih jezika za djecu u pulskoj Vox Vivi

11.09.2015 / Promo

U Vox Vivi uče se engleski, talijanski, francuski, njemački i ruski jezik. Tečajevi se odvijaju u grupama od najviše 6 polaznika, a započinju u listopadu

Vox Viva, pulska škola za učenje stranih jezika – u školskoj godini 2015./2016. – provodi upise ranog učenja jezika za djecu od 3 do 6 godina.

Provode se upisi i na tečajeve za mlade, osnovnoškolce i tinejdžere.

Škola nudi učenje engleskog, talijanskog, francuskog, njemačkog i ruskog jezika. Tečajevi se odvijaju u grupama od najviše 6 polaznika, a vodi ih tim profesora s dugogodišnjim iskustvom u radu s manjom i većom djecom. Poduke se održavaju jednom ili dva puta tjedno, ovisno o dobi polaznika. Tečajevi za male i velike započinju u listopadu.

U jezičnoj igraonici za najmlađe djeca se po prvi put susreću sa stranim jezikom, kroz igru, pjesmu, animaciju i glumu.

voxviva ilustracija kids

Prema riječima prof. Suzane Orlić, vlasnice škole, u toj dobi najvažnije je pobuditi interes i ljubav prema jeziku. Učenje jezika u školi bit će tada znatno lakše.

– Jezik djeca usvajaju kroz pokret i kretnje. Ne možemo od djece očekivati da će sjediti, ona moraju biti aktivna. Djeca su akteri, ona improviziraju, oponašaju i u isto vrijeme izgovaraju riječi, pojasnila je prof. Orlić metodu učenja jezika u Vox Vivi.

Tečajevi za mlade namijenjeni su djeci i tinejdžerima koji žele znati više, ali i onima kojima strani jezik nije najomiljeniji predmet u školi. Pohađajući tečaj polaznici razvijaju pozitivan stav prema jeziku, što je izuzetno važno za uspješno usvajanje stranog jezika. Sama edukacija bazira se na poticanju aktivne komunikacije od samog početka.

Program učenja engleskog i talijanskog jezika Vox Viva dugi niz godina provodi u dječjim vrtićima. Upravo je Vox Viva u dječjim vrtićima prva započela s provođenjem ranog učenja talijanskog jezika.

Info VoxViva

Informacije na 098 814 474
A  Pula, Barbalićeva 7 i Santorijeva 3 (Talijanska srednja škola Dante Alighieri)
E  voxviva.pu@gmail.com
W www.voxvivapula.hr