‘Zaljubljeni Pipo’ u nedjelju u Naranči – osvojite ulaznice

11.02.2017 / Mamatataja

U suradnji s Teatrom Naranča darujemo 2 po 2 ulaznice za predstavu Zaljubljeni Pipo, u nedjelju, u 18 sati

Predstava za djecu Zaljubljeni Pipo igra u pulskom Teatru Naranča, u nedjelju, 12. veljače, u 18 sati. Iz ovog izvrsnog kazališta pozivaju da uoči Valentinova zajednički proslavimo prvu ljubav te vam u suradnji s našim portalom Mamatataja daruju 2 puta po 2 ulaznice.

Javite nam se tijekom današnjeg dana na mail info@mamatataja.hr (kliknite i ostavite podatke), one najsretnije očekuju ulaznice. Sretne dobitnike kontaktirat ćemo također emailom sutra ujutro.

A Zaljubljeni Pipo priča je o jednom neobičnom dječaku i njegovoj prvoj ljubavi. Svi znamo, vele u Naranči, da je prva ljubav veoma velika i veoma mala i da je slađa od meda. Naš junak Pipo zaljubio se u Auroru, djevojku iz susjedstva. Budući da nikada nije bio zaljubljen, ne zna kako prići djevojci zbog koje ima leptiriuće u trbuhu te zbog toga upada u niz komičnih neprilika i avantura…

“Što je sve naš Pipo učinio kako bi se svidio Aurori, koga je sve upoznao i što je pritom naučio, pogledajte u predstavi koja na humorističan način progovara o osjećaju kojeg mi odrasli pamtimo s osmijehom na licu, a one najmlađe tek čeka”, stoji u najavi predstave.

Glume Franjo Tončinić, Majkl Mikolić i Katja Rabar. Glazbu potpisuje Ugo Korani, tehničko vodstvo Anton Modrušan.
Predstava traje 35minuta i predviđena je za djecu od dvije godine nadalje.
Cijena s rezervacijom iznosi 20, a bez rezervacije 25 kuna.

Objava dobitnika ulaznica

Dva puta po dvije ulaznice za predstavu dobile su Andrea Stanta i Marina Cikic. Čestitke Andrei i Marini, a vama ostalima zahvaljujemo što ste sudjelovali te vas pozivamo da sreću iskušate idućeg puta.