Art dance završnom ljetnom produkcijom zaokružuje plesnu sezonu

25.06.2015 / Mamatataja

Već tradicionalno Art dance na kraju plesne godine predstavlja ono što su njegovi polaznici stvarali i uvježbavali tijekom godine. Završna produkcija održat će se u INK, 29. lipnja, s početkom u 19.30 sati

Plesni studio Art dance svoju plesnu sezonu zatvorit će završnom produkcijom u Istarskom narodnom kazalištu, 29. lipnja, s početkom u 19.30 sati. Već tradicionalno ovaj pulski studio završnom predstavom prezentira ono što su njegovi polaznici stvarali i uvježbavali tijekom godine.

art dance 1

Sljedećeg ponedjeljka na daskama INK-a nastupit će oko 200 plesača i plesačica u dobi od tri do 63 godine. Naime, u Art danceu već nekoliko godina plesne korake i figure uvježbava i grupa mama te pokoja baka. Svi oni izvest će 35 koreografija različitih stilova plesa, od modernog baleta do jazz dancea, koje uvježbavaju s trenericama Tatjanom Samuele Ban, Kati Samuele Radolović te Dunjom Pekišić.

art dance mame

art dance 3

U bogatom i atraktivnom programu u INK-a posjetitelji će moći vidjeti najbolje, tj. nagrađene koreografije s 23. Euro Show Dance Festa u Kanjiži, u Vojvodini, te s 13. Svjetskog prvenstva u modernom plesu u talijanskom gradu Bellaria – na kojima su se plesači Art dance ove sezone natjecali u vrlo jakoj konkurenciji. Kao gosti u programu će sudjelovati plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege.

Za Art dance ovo je bila vrlo značajna godina. Klub je u veljači obilježio i proslavio deset godina postojanja, a voditeljica i trenerica Tatajana Samuele Ban 20 godina svog umjetničkog stvaralaštva. Tom je prigodom u Istarskom narodnom kazalištu održan veliki event koji je okupio sve plesače kluba i mnogobrojne gostujuće ansamble.

Sve ovo više je nego dobar razlog za dolazak na završnu produkciju Art dancea, a puno gledalište bit će najveća nagrada i potpora plesačicama i plesačima za njihov za trud i entuzijazam koji ulažu.

Karte za ovaj plesni događaj mogu se kupiti u foajeu INK na sam dan produkcije, od 18 sati, po cijeni od 25 kuna.

 Rea-solo-Paris (2)