test

Luana Poleis: U Balonu

Ja sam Luana Poleis, psihologinja, odnosno magistra psihologije. Završila sam smjer kazneno – istražne psihologije na fakultetu psihologije pri Sveučilištu u Torinu, a potom master iz sudske psihologije na Institutu Galton u Milanu. Certificirani sam NLP praktičar, EFT (emocionalno fokusirana terapija) terapeutkinja za parove, mindfullness i psihoterapeutkinja pod supervizijom (kibernetike i sistemske terapije), što znači da u svom radu koristim i hipnozu.

 

U slobodno vrijeme najrađe šetam ili trčim s Adam – Rayom, mojim psom, a i kavici ili čaši vina uz dobru knjigu ili društvo nikad neću reći ne. Pjevam kad nitko ne čuje, a kad plešem zaboravim na svih. Volim magiju mašte koju prepričavamo u bajkama, poznatima ili tek izmišljenima, osmijeh na licu svojih klijenata i nevjerojatnu moć našeg Uma u savladavanju problema i kreiranju rješenja.

 

Zašto Balon? Znamo onu poznatu uzrečicu glava mi je kao balon, kada nam je dosta svega i želimo promjenu? Ali, putovanje u Balonu omogućuje sagledavanje novih prizora i panorama, jer, kako kaže Proust, pravo putovanje nije u traženju novih zemalja, već u tome da vidimo iste zemlje drugim očima. Za svoj posao volim reći da pomažem ljudima da budu dobro kroz put gdje sreća nije cilj, već način putovanja, odnosno življenja.

 

Vodim psihološko savjetovalište Balon u Višnjanu u Istri, a dostupna sam na Luana.Poleis@gmail.com, ili na mob 095 352 6200. Tu je i moja web stranica luanapoleis.com te profili na Facebooku – Psihološki centar Luana Poleis i Instagramu – psiholog.luana.poleis. 🙂